Refine your results:

Searching...

Books

Searching...

Minimise

Journals, articles and data sets

Searching...

Minimise

Music, sound and video

Searching...

Minimise

Diaries, letters, archives

Searching...

Minimise

People and organisations

Searching...

Minimise

Pictures, photos, objects

Searching...

Minimise

Digitised newspapers and more

Searching...

Minimise

Maps

Searching...

Minimise

Archived websites (1996 – now)

Searching...

Minimise

Lists

Searching...

Minimise

Want to be alerted about new results for this search? Subscribe to this web feed
What is a web feed?

Archived websites (1996 – now)

No results

Minimise

Digitised newspapers and more

No results

Minimise

People and organisations

No results

Minimise

Lists

No results

Minimise
 1. [Albanian language publications]
  [ Published : 1872 ]
  Languages: Albanian
  Keywords: Albanian language - Texts.
  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

 1. Tirana Stadtplan 1:10 000 : touristische Informationen, Strassenverzeichnis, Sehenswürdigkeiten = Tiranë, plani i gytetit [sic] 1:10 000 : informacione për turistë, emërtimet e rrugëve, atraksion turistik / Freytag & Berndt ; cartography F&B Freytag & Berndt
  Freytag, Berndt und Artaria
  [ Map : 2009 ]
  Languages: Multiple languages;Albanian;German, [2 others]
  Keywords: Scale 1:10,000.; Tirana (Albania) - Maps.; Maps.
  Tirana Stadtplan 1:10 000 : touristische Informationen, Strassenverzeichnis, Sehenswürdigkeiten = Tiranë, plani i gytetit [sic] 1:10 000 : informacione për turistë, emërtimet e rrugëve, atraksion turistik / Freytag & Berndt ; cartography F&B Freytag & Berndt
  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

 2. Tirana, harta e qytetit me insitucionet dhe firmat kryesore : City map including main institutions and firms = Karte der Innenstadt mit wichtigeren Einrichtungen und Firmen
  Publishing House Kozmos
  [ Map : 1993 ]
  Languages: Albanian;English;German, [2 others]
  Keywords: Scale not given.; Business enterprises - Albania - Tirana - Maps.; Tirana (Albania) - Maps.
  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

 3. Atlas gjeografik i botës për klasën e VI të shkollës 8 vjeçare dhe të mesme / Shtëpia Botuese e Librit Shkollor
  Shtëpia Botuese e Librit Shkollor
  [ Map, Book : 1992 ]
  Languages: Albanian
  Keywords: Scales differ.; Geography - Maps.; World atlases.
  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

 1. Enciklopedia e ndarjes : marrëdhëniet shqiptare-maqedonase : konteksti i Enciklopedisë së Maqedonasë / [editor, Begzad Baliu]
  [ Conference Proceedings : 2010 ]
  Languages: Albanian
  Keywords: Makedonska enciklopedija - Congresses; Albanians - Macedonia - Historiography - Congresses.; Albanians - Ethnic identity - Congresses.
  This resource is very relevant to your query (score: 1)

  This resource is very relevant to your query (score: 1)

 2. Rishkrimi i historisë dhe figura e Mustafa Krujës, 1887-1958 : Konferencë Shkencore Përkujtimore, Tiranë, 27 dhjetor 2008 / ky botim u përgatit nen kujdesin e Ardian Ndrecës
  [ Conference Proceedings : 2011 ]
  Languages: Albanian
  Keywords: Merlika Kruja, Mustafa, 1887-1958; Prime ministers - Albania - Biography - Congresses.; Albania - History - 1912-1944 - Historiography - Congresses.
  Rishkrimi i historisë dhe figura e Mustafa Krujës, 1887-1958 : Konferencë Shkencore Përkujtimore, Tiranë, 27 dhjetor 2008 / ky botim u përgatit nen kujdesin e Ardian Ndrecës
  This resource is very relevant to your query (score: 1)

  This resource is very relevant to your query (score: 1)

 3. Monarkia shqiptare, 1928-1939 : përmbledhje studimesh / [përgatitja për botim dhe redaktimi shkencor Marenglen Verli, Beqir Meta]
  [ Conference Proceedings : 2011 ]
  Languages: Albanian;Multiple languages, [1 other]
  Keywords: Zog I, King of the Albanians 1895-1961; Monarchy - Albania - Congresses.; Albania - History - 1912-1944 - Congresses.
  Monarkia shqiptare, 1928-1939 : përmbledhje studimesh / [përgatitja për botim dhe redaktimi shkencor Marenglen Verli, Beqir Meta]
  This resource is very relevant to your query (score: 1)

  This resource is very relevant to your query (score: 1)

 4. Bluetooth: Operation and Use (Online)
  [ Periodical : 1900-2011 ]
  Languages: Albanian
  Keywords: Electronic journals
  At SCU - Lismore
  This resource is very relevant to your query (score: 1)

  This resource is very relevant to your query (score: 1)

 1. Këngë dasmash / nga Sinan Hoxha
  [ Sound : 2009 ]
  Languages: Albanian
  Keywords: Popular music - Albania - 2001-2010.
  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

 2. Balkan Yolculuğu : Balkan Journey
  Balkan Yolculuğu (Musical group)
  [ Sound : 2007 ]
  Languages: Macedonian;Albanian;Turkish;Multiple languages, [4 others]
  Keywords: Folk songs, Albanian - Balkan Peninsula.; Folk songs, Macedonian - Balkan Peninsula.; Folk music - Balkan Peninsula.
  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

 3. Antologji e poezisë shqipe : zgjedhen e bënë / Rexhep Hoxha e Latif Berisha
  Hoxha, Rexhep, 1929-
  [ Sound : 1970-1979 ]
  Languages: Albanian
  Keywords: Albanian poetry - 20th century.
  At State Library VIC
  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

 4. Këngë patriotike [kompozitor dhe përshtatës] Rauf Dhomi
  Dhomi, Rauf
  [ Printed music : 2010 ]
  Languages: Albanian
  Keywords: Choruses, Secular (Men's voices), Unaccompanied.; Patriotic music - Kosovo (Republic)
  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

 1. Persizmat në gjuhën shqipe dhe studimi i tyre / Tahir N. Dizdari ; redaktor Emil Lafe
  Dizdari, Tahir N., 1900-1972
  [ Book : 2010 ]
  Languages: Albanian
  Keywords: Albanian language - Foreign words and phrases - Persian.; Persian language - Influence on Albanian.
  Persizmat në gjuhën shqipe dhe studimi i tyre / Tahir N. Dizdari ; redaktor Emil Lafe
  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

 2. Personalitete elitare të artit shqiptar / Baxhul Merkaj
  Merkaj, Baxhul
  [ Book : 2010 ]
  Languages: Albanian
  Keywords: Arts - Albania - Biography.; Arts - Albania - Interviews.
  Personalitete elitare të artit shqiptar / Baxhul Merkaj
  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

 3. Dora e shtetit : tregime të zgjedhura / Uran Butka ; përgatiti Adriatik Kallulli
  Butka, Uran
  [ Book : 2010 ]
  Languages: Albanian
  Dora e shtetit : tregime të zgjedhura / Uran Butka ; përgatiti Adriatik Kallulli
  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

 4. Kafazi i frikës / Ibrahim Berisha
  Berisha, Ibrahim, 1955-
  [ Book : 2010 ]
  Languages: Albanian
  Kafazi i frikës / Ibrahim Berisha
  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)

  This resource is likely to be relevant to your query (score: 1)